×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Η καινοτόμα σειρά περιποίησης – φροντίδας PURALINE detox από την Isabelle Lancray Paris, προσφέρει μοναδική και άκρως αποτελεσματική αποτοξίνωση αποκλειστικά και εξειδικευμένα στο ώριμο δέρμα που έχει συσσωρεύσει τοξίνες από στρες, κάπνισμα και άλλους παράγοντες συμπεριλαμβανομένων  και  των ορμονικών και περιβαλλοντικών επιδράσεων.

Με δύο λόγια η PURALINE detox είναι η μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων που επιτέλους μπορεί να δώσει μόνιμη και ασφαλή λύση στα μεγάλα πρόβλημα που λέγονται όψιμη ή ξηρά ακμή, ευαισθησία, κακή μικροκυκλοφορία, κακή οξυγόνωση και χλομό και άτονο δέρμα και αφορά σε άτομα άνω των 30 ετών.

Η σειρά βραβεύτηκε με το Νόμπελ χημείας το 2004

puraline detox

Ένα κατάλληλο σχήμα αποτοξίνωσης, ωστόσο, συνήθως περιλαμβάνει πολύ περισσότερα – για παράδειγμα, αποφυγή κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων, λευκού αλευριού, γλυκών, αλκοόλ ή καφέ.Η ιδέα πίσω από αυτό είναι η αποτοξίνωση οργάνων όπως το συκώτι, τα νεφρά και φυσικά το δέρμα. Μια θεραπεία αποτοξίνωσης διεγείρει το μεταβολισμό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, δίνει νέα ενέργεια και καθαρίζει την επιδερμίδα. Η αρχή λειτουργίας της σειράς PURALINE Detox είναι πανομοιότυπη με μια κλασική θεραπεία αποτοξίνωσης: καταστρέφετε τα απορρίμματα, διεγείρετε τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας έτσι την επιδερμίδα.   

 

Ένα σύμπλεγμα δραστικών συστατικών τζίντζερ, κανέλας  που χρησιμοποιούνται στη γραμμή PURALINE Detox μειώνει τη σύνθεση των λιπιδίων και βελτιώνει τους πόρους. Το σαλικυλικό οξύ που χρησιμοποιείται διαλύει την κερατινοποίηση και επιτρέπει στο σμήγμα να ρέει καλύτερα. Ένα εκχύλισμα λεβάντας και ζοζόμπα καταπραΰνει τις φλεγμονώδεις διεργασίες και αυξάνει την αντιοξειδωτική προστατευτική λειτουργία. Το εκχύλισμα ίριδας εξουδετερώνει το λερωμένο δέρμα σε 3 επίπεδα: ρύθμιση των αδένων του σμήγματος, διαταραχές κερατινοποίησης και βακτηριακή ανισορροπία. Η βιταμίνη Α ενισχύει τον σχηματισμό νέων κυττάρων.

Η σειρά είναι κατάλληλη για αντιμετώπιση ορμονικών προβλημάτων που έχουν αντίκτυπο στην υγεία του δέρματός μας. Ιδανικά για γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και για αυτές που κάνουν χρήση αντισυλληπτικών χαπιών.