×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

αποτριχωση με κερι

waxing services

Η αποτρίχωση με κερί του SkinWellness.gr είναι ιδανική για όλους εσάς που αναζητείτε υπηρεσίες αισθητικής υψηλής ποιότητας. O prive χώρος είναι ιδανικός για αποτρίχωση σε άντρες και γυναίκες, που αναζητούν την άνεση και τη διακριτικότητα. Με αυτό το τρόπο έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια σχέση εμπιστοσύνης με την αισθητικό σας,  η οποία εστιάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.
Είναι γεγονός ότι η τριχοφυΐα ήταν και είναι, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αλλά και οι άντρες στην αισθητική τους.

Η αισθητικός του χώρου, θα σας ρωτήσει για τυχόν αλλεργίες και δερματικές παθήσεις, κρίνοντας αν μπορείς να προχωρήσεις στην αποτρίχωση ή όχι. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία της αποτρίχωσης προσώπου και σώματος, τόσο πριν όσο και μετά από αυτή 

Αρχικά, ξεκινά με απολύμανση της περιοχής και σε περίπτωση που υπάρχουν τρίχες οι οποίες έχουν γυρίσει προς τα μέσα (θυλακίτιδα), τότε θα προετοιμάσει το δέρμα με ένα πίλινγκ, ώστε να βγουν όσες περισσότερες τρίχες γίνεται προς τα έξω.  

H αποτρίχωση γίνεται με κρύο ή ζεστό κερί καθώς και με κλωστή, αναλόγως την περιοχή.


Επίσης, ιδιαίτερη σημασία δίνουμε και στην περιποίηση του δέρματος μετά την αποτρίχωση. Σε ευαίσθητες περιοχές (μπικίνι, πρόσωπο, χέρια) ή όπου η αισθητικός κρίνει ότι χρειάζεται, χρησιμοποιείται ένα δροσερό γαλάκτωμα, που ανακουφίζει και προσφέρει αντισηψία. Παράλληλα αποτρέπει τους ερεθισμούς από την αποτρίχωση, καθώς και τα ενοχλητικά «άσπρα σπυράκια».


αποτρίχωση
waxing
αντρική αποτρίχωση

Πριν το ραντεβού σας για αποτρίχωση με κερί:

  • Κάντε ένα ντους
  • Κάντε ένα πήλινγκ, ειδικά αν έχετε θυλακίτιδα (οι τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα
  • Μη φορέσετε ενυδατική κρέμα ή αποσμητικό
  • Αν αντιμετωπιζέτε ξηροδερμία και το δέρμα σας είναι αρκετά αφυδατωμένο, φροντίστε να το έχετε ενυδατώσει αρκετά τις προηγούμενες ημέρες

Δεν αναλαμβάνουμε αντρικό αποτρίχωση στη περιοχή των γλουτών και αντρικό brazillian

αποτριχωση με κερί προσωπο τιμη 

Άνω χείλος
€5
Πηγούνι
€5
Παρειές
€5
Όλο το πρόσωπο
€10
άνω χείλος, πηγούνι, παρειές

αποτριχωση με κερί σωμα τιμη 

Πόδια ολόκληρα
€25
Πόδια μισή περιοχή
€15
Πηγούνι
€5
Χέρια
€12
Μασχάλες
€5
Μπικίνι απλό
€10
Μπικίνι full - brazillian
€20
Το μπικίνι full περιλαμβάνει και την αποτρίχωση γραμμής γλουτών
Πόδια - μπικίνι απλό
€30
Πόδια - μπικίνι full
€40
Μισό πόδι - μπικίνι full
€25
Γλουτοί
€8
Κοιλιά
€8
Μέση
€8
Πλάτη - μέση
€15
Πλάτη - μέση-ώμοι
€20
Στήθος - κοιλιά
€15
Κλείσε ραντεβού