×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Δεν είναι λίγες η φορές που με ρωτάτε γιατί να προμηθευτείτε το προϊόν που σας προτείνω και να μην συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτά που ήδη έχω. Ή ακόμα χειρότερα, γιατί να μην αγοράσω κάποιο από το φαρμακείο, ή από γνωστό κατάστημα καλλυντικών που είναι επώνυμο. 


Η απάντηση είναι πολύ απλή. Η αισθητικός σας είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, τόσο βάση του ιστορικού σας αλλά είναι και αυτός που περιποιείται το δέρμα σας. Γνωρίζει τις αντιδράσεις και ευαισθησίες του και έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από μία πωλήτρια καλλυντικών σε ένα κατάστημα.


Εσάς σας φαίνεται λογικό να προμηθευτείτε μία κρέμα προσώπου, επειδή απλά την έχει διαφημίσει ένας ηθοποιός ή μία παρουσιάστρια; Και αν αυτό το προϊόν τελικά δε σας καλύψει, θα σημαίνει ότι δεν είναι καλό το προϊόν; Λάθος!

Το προϊόν μπορεί να είναι άριστο, αλλά όχι για τις δικές σας ανάγκες.


Έμπιστεύεστε την αισθητικό σας για τη περιποίηση του προσώπου σας και έχετε απευθυνθεί σε αυτή, γιατί έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ή θέλετε να διορθώσετε μία κατάσταση. Το πρόβλημα και η κατάσταση αυτή πολλές φορές οφείλεται στο καθημερινό τρόπο ζωής σας, στη διατροφή σας και στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε (καλλυντικά και μακιγιάζ). 


Θεωρείται λοιπόν απαραίτητο να σας προτείνει την αντίστοιχη σειρά περιποίησης για το σπίτι ως συνέχεια και συντήρηση του αποτελέσματος της αγωγής. 

Επίσης μια άλλη ερώτηση που θέτετε στην αισθητικό σας είναι η εξής: «Τα προϊόντα αυτά δε τα γνωρίζω, δε τα έχω δει να διαφημίζονται κάπου». 


Τα επαγγελματικά προϊόντα, δε διαφημίζονται γιατί απευθύνονται σε άτομα με συγκεκριμένες ανάγκες και όχι στο ευρύ κοινό. Είναι προϊόντα με παγκόσμιες πατέντες και καινοτομίες και ολοκληρώνουν τα πρωτόκολλα αισθητικές που ακολουθούνται στις θεραπείες αισθητικής. 


Επίσης μην συγκρίνετε τις τιμές των επαγγελματικών προϊόντων με αυτά που υπάρχουν στο εμπόριο. Τα χρήματα σας, αγοράζοντας ένα επαγγελματικό προϊόν πάνε στο προϊόν, στην έρευνα και όχι στη διαφημιστική καμπάνια. Είναι βασισμένα στη νανοτεχνολογία και βιομιμητική με άμεσο αποτέλεσμα, αφού συνδυάζουν τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα με τη καλύτερη δυνατή αντοχή από αυτό. 

15589982_1163766253718820_429708045403837714_n