×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ποια είναι τα σωστά βήματα ενός καλού καθαρισμού προσώπου;  


Δε θα πρέπει να ξεχνάμε τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας πρωί και βράδυ!  Όταν μένουμε σπίτι ή/και δε χρησιμοποιούμε προϊόντα μακιγιάζ, δε σημαίνει ότι δε πρέπει να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας. Το βράδυ είναι απαραίτητο ώστε να αφαιρέσεις εκκρίσεις και τυχόν ρύπους. Το πρωί για να απομακρύνεις τυχόν υπολείμματα κρέμες και ουσίες που εκκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. 


Διάλεξε το τύπου καθαριστικού που σε βολεύει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Κάνε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα σου, μη ξεχάσεις τη περιοχή του λαιμού, και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιείς μαντηλάκια καθαρισμού.  

Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι η πιο γρήγορη και οικονομική λύση στο ντεμακιγιάζ. 

Είναι όμως και η καλύτερη για την επιδερμίδα μας;  


Τα υγρά μαντηλάκια δε καθαρίζουν αποτελεσματικά και έτσι μένουν υπολείμματα μακιγιάζ αλλά και νεκρά κύτταρα στην επιδερμίδα μας. Οι πόροι φράζουν. Όλο αυτό οδηγεί σε ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.  Το επίμονο και ίσως έντονο τρίψιμο στη περιοχή των ματιών θα βλάψει αυτή την ευαίσθητη και λεπτή περιοχή.  Επίσης το τρίψιμο καταστρέφει τις βλεφαρίδες σας. Αν έχεις κάνει lashlift το ξεχνάς!!!  Προκαλούν ξηρότητα και ερεθισμό  Υπάρχει κίνδυνος μεταφοράς βακτηρίων.


Επομένως την επόμενη φορά που θα είσαι βιαστική με τον καθαρισμό του προσώπου σου, ξανασκέψτου το.

Αν ψάχνεις για μια καλή αντιγηραντικη θεραπεία… ξεκίνα με το καθαρισμό του δέρματος σου. 


Ακόμα και αν χρησιμοποιείς την καλύτερη κρέμα δε θα μπορέσει να σου προσφέρει τα ενεργά της συστατικά αφού δε θα μπορεί να απορροφηθεί. 


Α! Μη ξεχάσεις τη λοσιόν σου. Το επόμενο σημαντικό βήμα. Μετά το σωστό καθαρισμό, το επόμενο απαραίτητο βήμα είναι η λοσιόν.  Η λοσιόν επαναφέρει το ph της επιδερμίδας, συσφίγγει τους πόρους και σφραγίζει την υγρασία.  


Η λοσιόν αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα. Ενισχύει το δερματικό φραγμό και προετοιμάζει το δέρμα για την απορρόφηση των επόμενων προϊόντων περιποίησης. 


Ακολούθησε όλα τα παραπάνω βήματα και θα έχεις ένα λαμπερό και φωτεινό δέρμα. Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η αισθητικός σου, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες σου.