×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

βαθυσ καθαρισμοσ προσωπου

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια απαιτητική υπηρεσία με σκοπό την ελαχιστοποίηση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος και την αποφυγή των δυσάρεστων συνεπειών εξαιτίας αυτής, όπως για παράδειγμα φραγή πόρων, ακμή, έντονη λιπαρότητα, θαμπή επιδερμίδα και ακόμη ελλιπής απορρόφηση καλλυντικών 

Ο ατμός στο βαθύ καθαρισμό προσώπου έχει ως στόχο να μαλακώσει την κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας και να βοηθήσει στη διάνοιξη των πόρων, έτσι ώστε η απομάκρυνση των φαγέσωρων (λευκά και μαύρα στίγματα) και του σμήγματος να γίνει με μεγαλύτερη ευκολία.

Επιπλέον η χρήση του ατμού έχει ως αποτέλεσμα την έντονη εφίδρωση, την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και ως εκ τούτου τη βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού και την ευκολότερη απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών του μεταβολισμού.

Facial-Steam-Buying-Guide
ultrasonic-facial

Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους

Ο καθαρισμός προσώπου με υπερήχους είναι μια αγωγή που βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει υγιής και λαμπερή.

Οι υπέρηχοι κάνουν μία πολύ καλή απολέπιση στο πρόσωπο και καθαρίζουν επιφανειακά το σμήγμα, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Ακόμη βελτιώνουν την υγρασία και την όψη της επιδερμίδας αφού βοηθάνε να περάσουν πιο βαθιά τα αντίστοιχα προϊόντα.

καθαρισμοσ προσωπου τιμη 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου - 90' - 120'
€50
Καθαρισμός, πήλινγκ, ορός, μασάζ, μάσκα, κρέμα, αντηλιακό
Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους - 60'
€40
Κλείσε ραντεβού

Ποια είναι τα σωστά βήματα ενός καθαρισμού προσώπου στο σπίτι;