×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ακμη προσωπου - θεραπεια & αντιμετωπιση

Basic Clear +

Η κοινή ακμή προσώπου είναι μια κατάσταση, δυσλειτουργία του δέρματος, η οποία εμφανίζεται όταν η λιπαρότητα και τα νεκρά δερματικά κύτταρα φράζουν τους πόρους. Μπορεί να μην βλάπτει την υγεία μας, ωστόσο πλήττει την εξωτερική μας εμφάνιση και επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση.

Η αγωγή για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία του προβληματικού δέρματος και των επιπλοκών της ακμής είναι ιδανική τόσο για το εφηβικό, νεανικό δέρμα αλλά και το ώριμο αλλά λιπαρό. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τη λιπαρότητα και τις επιμολύνσεις σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, στήθος, πλάτη και μπράτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόλυτα αποτελεσματική σε φαγεσωρική και βλατιδοφλυκταινώδη ακμή προσώπου και ακμή σώματος. Αρχικά ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης, επούλωσης και κατά δεύτερον αποτοξινώνει, οξυγονώνει και εξισορροπεί το pH καθώς και το μικροβίωμα του δέρματος. 

Σωστό βέβαια είναι πριν από κάθε θεραπεία προσώπου και ειδικά μια θεραπεία ακμής να έχει προηγηθεί ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου. 

ακμή
acne

Όψιμη ή ξηρά ακμή προσώπου

Όψιμη ή ξηρά ακμή είναι η λεγόμενη ακμή των ενηλίκων και αφορά σε άτομα άνω των 30 ετών κάθε δέρματος που ταλαιπωρούνται με φλεγμονές, σπυράκια, χλομό και άτονο δέρμα. Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρει μοναδική και άκρως αποτελεσματική αποτοξίνωση στο δέρμα που έχει συσσωρεύσει τοξίνες από στρες, κάπνισμα και άλλους παράγοντες που συμπεριλαμβάνουν ορμονικές και περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Φωτοδυναμική θεραπεία για ακμή προσώπου

Η φωτοδυναμική θεραπεία για την ακμή προσώπου είναι μία καινοτόμος, μη θερμική και μη επεμβατική μέθοδος, με σκοπό να ρυθμίσει τη κυτταρική δραστηριότητα μέσω φωτός. Έτσι ενεργώντας απευθείας στα κύτταρα του δέρματος ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία χωρίς ερεθισμούς και επίσης ιδανική για κάθε τύπο δέρματος καθώς και για όλες τις ηλικίες.

Το μπλε χρώμα με μήκος κύματος 470nm αντιμετωπίζει άμεσα τις φλεγμονές, καταπολεμά το βακτήριο της ακμής, μειώνει και επουλώνει πληγές και σημάδια. Επίσης έχει βακτηριοκτόνο, αντιφλεγμονώδη δράση και αναπλάθει το δέρμα χωρίς το κίνδυνο να παραμείνουν σημάδια και πανάδες

led treatment
Ακμή εφήβων

Υπερλειτουργία σμηγματογόνων αδένων, έλλειψη φροντίδας, ορμόνες 

Ακμή ενηλίκων

Κακή διατροφή, ορμονικά προβλήματα, κάπνισμα, κακή μικροκυκλοφορία, στρες. 

Ακμή σώματος

Υψηλά στάνταρτ ποιοτικού ελέγχου τελικού προϊόντος. 

Μικροβίωμα

θεραπεια ακμησ τιμη

Clarity Βeauty Peel - Φυτικό πήλινγκ
€70
Φυτικό πίλινγκ χωρίς ξεφλούδισμα. Ιδανικό για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα, διευρυμένους πόρους
Θεραπεία ακμής εφήβων - Basic Clear+
€40
Καλλυντική θεραπεία με προβιοτικά που οδηγούν σε σταδιακή απαλλαγή από το σμήγμα και τις εκκρίσεις, οξέα 
Corrective peel
€130
Φυτικό πήλινγκ με ξεφλούδισμα. Ιδανικό για έντονα σημάδια και ουλές ακμής. Η θεραπεία περιλαμβάνει 2 συνεδρίες
Detox puraline treatment - Θεραπεία ακμής (άνω των 30 χρ.)
€40
Καθαρισμός, πήλινγκ, ορός, λεμφικό μασάζ, μάσκα, κρέμα
Φωτοδυναμική θεραπεία
€+20
Μπορεί να συνδυαστεί με τη θεραπεία ακμής Basic Clear+ και τη Detox Puraline καθώς και στον καθαρισμό προσώπου