×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Παραγγελια & αποστολη

Στο Skinwellness E-shop μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα σας τηλεφωνικά στο 2130389014 ή ηλεκτρονικά μέσω από το e-shop.


Η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα γίνεται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες αξίας 80 ευρώ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ, τα έξοδα αποστολής έως και 2 κιλά είναι 4€ για την Αττική και χερσαίους προορισμούς και αυξάνονται με 1 ευρώ ανά κιλό από εκεί και πάνω. Για νησιωτικούς προορισμούς το κόστος αποστολής είναι 4,5€ ως και τα 2 κιλά. Για απομακρυσμένες περιοχές το κόστος μεταβάλλεται αναλόγως τη περιοχή, οπότε καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας.Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για την Αττική και τους χερσαίους προορισμούς  είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για τους νησιωτικούς 2-4 ημέρες. Εξαίρεση αποτελούν οι δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές για τις οποίες ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5-7 εργάσιμες. 


Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας στο Νέο Ψυχικό.

Ακύρωση παραγγελίας 


Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει δεκτή εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από το χώρο μας. Αν η παραγγελία έχει παραδοθεί στην εταιρεία courier και συνεχίζετε να επιθυμείτε την ακύρωσή της τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα. 


Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή μέσω κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας δώσετε ένα λογαριασμό για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εφόσον αφαιρεθούν τυχόν τραπεζικά έξοδα και έξοδα μεταφοράς.