×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αμπούλες προσώπου, μία ξεχωριστή κατηγορία καλλυντικών. Διαφέρουν από τους ορούς και η επιδερμίδα μας ...

Αμπούλες προσώπου  - Boost your skin care

Αμπούλες προσώπου, όχι ένας ακόμη ορός. Είναι σκευάσματα με πολύ υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών και προσφέρουν μία στοχευμένη δράση με μεγάλη αποτελεσματικότητα και εγγυημένη λάμψη.

Τα σκευάσματα αυτά παρέχουν μια επιπλέον ενυδάτωση, μια ειδική θεραπεία αντιγήρανσης ή μια θεραπεία σύσφιξης προσώπου. Έτσι λοιπόν οι αμπούλες με την υψηλή τους περιεκτικότητα μπορούν να αποκαταστήσουν οποιαδήποτε δερματική φθορά

αμπουλεσ προσωπου

Προσαρμογή στη νέα εποχή

Εγγυημένη περισσότερη λάμψη! 

Ένας από τους στόχους της περιποίησης της επιδερμίδας σας με αμπούλες είναι ότι το βοηθάτε να προσαρμοστεί στην αλλαγή της εποχής. Είτε είναι το φθινόπωρο ή η άνοιξη το δέρμα μας έχει περισσότερες ανάγκες στην εκάστοτε αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Η έλλειψη υγρασίας, το κρύο, η ζέστη κάνουν το δέρμα μας να θέλει μία πιο στοχευμένη και ενισχυμένη περιποίηση.

Εκτός βέβαια από τις αλλαγές των εποχών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αμπούλες προσώπου όποτε εσείς το κρίνεται αναγκαίο, όταν δηλαδή πιστεύετε ότι το δέρμα σας έχει ανάγκη από κάτι ακόμα.

αμπουλεσ προσωπου

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλής συγκέντρωσης ενεργά συστατικά
  • Μονοδόσεις, σε αεροστεγή συσκευασία. Το προϊόν είναι πιο ανθεκτικό σε αλλοιώσεις.
  • Ιδανικά και για τα ευαίσθητα δέρματα
  • Κατάλληλες και για την αντρική περιποίηση

01

Χρήση

Οι αμπούλες προσώπου είναι εύκολες στη χρήση και εύκολες στη δόση λόγω των μικρών γυάλινων μπουκαλιών. Ιδανικές ώρες εφαρμογής είναι οι βραδινές όπου οι μηχανισμοί επανόρθωσης και ανανέωσης του δέρματος είναι ενεργοί.

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας και τονώσετε, μπορείτε να απλώσετε το περιεχόμενο των αμπούλων προσώπου στο πρόσωπο, το λαιμό ή το ντεκολτέ και να κάνετε απαλό μασάζ. Θα νιώσετε αμέσως το θρεπτικό και ευχάριστο αποτέλεσμα. Το επόμενο βήμα στο πρόγραμμα περιποίησης σας είναι να εφαρμόσετε τη συνηθισμένη σας κρέμα προσώπου.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια λεγόμενη θεραπεία με αμπούλα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα αν έχετε κάνει μια θεραπεία αισθητικής μπορείτε να εφαρμόσετε τις αμπούλες ως συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι.

Προτείνω μια θεραπεία με αμπούλες 14 ημερών, δηλαδή μία αμπούλα ανά δύο ημέρες ή ακόμα και 7 ημερών. Καλό θα είναι στο διάστημα αυτό να χρησιμοποιείτε ένα τύπο αμπούλας. 

02

Ειδικές κατηγορίες χρήσης

Για παράδειγμα μία μέλλουσα ΄νύφη που επιθυμεί ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια θεραπεία φυτικού πήλινγκ (beauty peel) στο ινστιτούτο και μετά να χρησιμοποιήσει τις κατάλληλες αμπούλες ως αγωγή στο σπίτι.

Ένα δέρμα που έχει χάσει την ισορροπία του και είναι σε κατάσταση έντονου στρες θα μπορούσε να επωφεληθεί από το είδος αυτό.

Επίσης για ένα ξηρό δέρμα με ευρυαγγείες και ερυθρότητα οι αμπούλες θα ήταν μια λύση.