×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων
Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε κάθε προϊόν μας αρκεί αυτό να είναι εντελώς αχρησιμοποίητο, να βρίσκεται στην συσκευασία του και γενικώς σε άριστη κατάσταση, ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του. Καλέστε μας εντός 14 ημερών στο +30 2130389014. Στείλτε τα προϊόντα προς επιστροφή σε:
ELENI KARVELA - SKIN WELLNESS
Αγίου Γεωργίου 72, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451
Τηλ. 213 0389014

Πολιτική Ακυρώσεων

Σας παρακαλούμε στείλτε την ακύρωσή σας μέσω email στο info@skinwellness.gr, ή καλέστε μας στο +30 213 0389014.

Οι ακυρώσεις μέσω email πρέπει να περιέχουν τα εξής: Ονοματεπώνυμο, αριθμό παραγγελίας, τηλέφωνο & email επικοινωνίας. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που αναγράφονται στην παραγγελία.
Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ακύρωσης το συντομότερο δυνατό.

Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, ευχαρίστως θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας των προϊόντων χωρίς τα έξοδα αποστολής. Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει δεκτή εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από το χώρο μας. Αν η παραγγελία έχει παραδοθεί στην εταιρεία courier και συνεχίζετε να επιθυμείτε την ακύρωσή της τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα. 


Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή μέσω κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας δώσετε ένα λογαριασμό για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εφόσον αφαιρεθούν τυχόν τραπεζικά έξοδα και έξοδα μεταφοράς.