×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μεσοθεραπεία σώματος 

Θεραπεία επούλωσης Ραγάδων με microneedling

Το Motion Roller έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ως ένα πρωτοποριακό πατενταρισμένο  Roller Μεσοθεραπείας νέας γενιάς. Είναι η πρώτη συσκευή Roller που διαθέτει ενσωματωμένο δοσομετρητή και ψεκαστήρα προϊόντος.  Επιτυγχάνει υψηλή απόδοση διείσδυσης των δραστικών συστατικών χάρη στον ψεκασμό του συμπυκνώματος σε πολύ μικρά σωματίδια.  Η κερατίνη στοιβάδα του δέρματος δημιουργεί ένα φυσικό φράγμα που εμποδίζει τα προϊόντα που εφαρμόζονται στο δέρμα να διεισδύσουν σε βάθος. 


Η μεσοθεραπεία με micro needling είναι η  πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για να ξεπεραστεί ο δερματικός φραγμός και να βελτιωθεί η διείσδυση των θεραπευτικών σκευασμάτων. Η χρήση μικρών ακίδων, στην πραγματικότητα δημιουργεί μικροδιαύλους στο στρώμα της κερατίνης μέσω των οποίων διευκολύνεται η διείσδυση μεγάλων μορίων τουλάχιστον κατά 10.000 φορές!. 


Επιπλέον ο μικροτραυματισμός με ακίδες ενεργοποιεί την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το Motion Roller από τις παλαιότερες συσκευές needling είναι ότι το Motion κάνει την αγωγή αποτελεσματική εντός του χρόνου προθρομβίνης, εκτελώντας 2 ενέργειες ταυτόχρονα: Το Motion Roller είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί να ψεκάζει ταυτόχρονα νεφελοποιημένα τα meso-coctails κατά την εκτέλεση της αγωγής χωρίς να χρειαστεί να αγγίξουμε το τραυματισμένο δέρμα. Έτσι είναι απόλυτα σίγουρο ότι εφαρμόζουμε ένα αποστειρωμένο προϊόν χωρίς να υπάρξει οξείδωση.motion

Οι ραγάδες είναι ουλές που προκαλούνται από τη θραύση των ελαστικών ινών που βρίσκονται στο επίπεδο του δέρματος. 


Η εμφάνιση ραγάδων οφείλεται συνήθως σε υπερβολικά γρήγορες αυξήσεις ή μειώσεις βάρους, που δεν επιτρέπουν στο δέρμα να προσαρμοστεί στις αλλαγές του όγκου του. Η απότομη απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη ή κακή ελαστικότητα του δέρματος είναι οι πιο συχνές αιτίες αυτής της ατέλειας του δέρματος. 


Το Global Meso Stretch περιέχει δραστικά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη και την επούλωση των ραγάδων, αυξάνοντας τον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας τη μήτρα κολλαγόνου και ενυδατώνοντας ορισμένες περιοχές του δέρματος.Διάρκεια: 50-60'

40,00€ / συνεδρία