×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

cellulite

Κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της μη ομοιόμορφης κατανομής του λίπους και του νερού, το οποίο συγκεντρώνεται κάτω από την επιδερμίδα. Η συγκέντρωση αυτή προκαλεί αλλοιώσεις του συνδετικού ιστού και έτσι εμφανίζεται η όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Στην κυτταρίτιδα έχουμε αύξηση παραγεμισμένων λιποκυττάρων σε κάποια σημεία του σώματος. Δημιουργείται από μη ικανοποιητική τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα της περιοχής να μη τρέφονται σωστά.

Ο οργανισμός αντί να αναδομεί – να διασπά και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα, εκείνα που το έχουν πιο ανάγκη να τραφούν. Αυτό έχει σαν συνέπεια τα λιποκύτταρα να μεγαλώνουν, να πιέζουν τα αγγεία και να προκαλούν αλλοιώσεις στο συνδετικό ιστό της περιοχής. 

μασάζ_κυτταρίτιδας
BODYSHOCK

bodyshock θεραπεία κυτταρίτιδας

Η αγωγή Bodyshock είναι η απόλυτη Θεραπεία σώματος από τη mesoestetic® για άμεσα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας bodyshock, o επαγγελματίας δημιουργεί ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που είναι 100% προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενή (λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα, επιδερμική σύσφιξη).

Σε συνδυασμό με τα προϊόντα, το μασάζ εξασφαλίζουν αποτελεσματικότερη θεραπεία, αφού επιτυγχάνουν τη διείσδυση των δραστικών ουσιών μέσω της επιδερμίδας για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Τρία διαφορετικά boosters για όλες τις ανάγκες του δέρματος

  • bodyshock firmactive booster - Συμπύκνωμα με συσφιγκτική δράση. Προάγει την αναγέννηση του δέρματος αποκαθιστώντας την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του.

  • bodyshock drainactive booster - Συμπύκνωμα με αποστραγγιστική, αγγείο-τονωτική και αποσυμφορητική δράση 
  • bodyshock lipactive booster - Συμπύκνωμα με λιπολυτική δράση. Μειώνει τον όγκο και απαλύνει εμφανώς στο δέρμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

θεραπεια κυτταριτιδασ τιμη 

Θεραπεία κυτταρίτιδας bodyshock
€40
Κλείσε ραντεβού

Αναβάθμισε την περιποίηση της επιδερμίδας σου

Botanical Sculpt Kit – Slimming Program

Sculpt Scrub

Φυσικούς κόκκους σταφυλιού, φυτικά έλαια σημύδας, κισσού, πράσινου τσαγιού φυκιών,  βιταμίνη Ε, κερί από μούρο, κερί από ηλίανθο και  αιθέρια έλαια ζεντόρι, ginger και γαρύφαλλο που  λειτουργεί ενισχυτικά την καταπολέμηση του τοπικού  λίπους και κυτταρίτιδας απομακρύνοντας τα νεκρά  κύτταρα και ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία. 

Sculpt Cream

Φυτικά έλαια σημύδας, κισσού, πράσινου τσαγιού, φυκιών, ζέντορι, ginger, γαρύφαλλο, ηλίανθος, καστορέλαιο τα οποία δρουν κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Σμιλεύει ορατά τη σιλουέτα, βοηθά στη καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, αποσυμφορίζει από κατακρατήσεις και λειαίνει τη επιδερμίδα. 

Κάνε το δικό σου