×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

cellulite

Κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της μη ομοιόμορφης κατανομής του λίπους και του νερού, το οποίο συγκεντρώνεται κάτω από την επιδερμίδα. Η συγκέντρωση αυτή προκαλεί αλλοιώσεις του συνδετικού ιστού και έτσι εμφανίζεται η όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Στην κυτταρίτιδα έχουμε αύξηση παραγεμισμένων λιποκυττάρων σε κάποια σημεία του σώματος. Δημιουργείται από μη ικανοποιητική τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα της περιοχής να μη τρέφονται σωστά.

Ο οργανισμός αντί να αναδομεί – να διασπά και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα, εκείνα που το έχουν πιο ανάγκη να τραφούν. Αυτό έχει σαν συνέπεια τα λιποκύτταρα να μεγαλώνουν, να πιέζουν τα αγγεία και να προκαλούν αλλοιώσεις στο συνδετικό ιστό της περιοχής. 

μασάζ_κυτταρίτιδας
λεμφικό

Μασάζ κυτταρίτιδας

To μασάζ κυτταρίτιδας είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας. Με τις δαχτυλοπιέσεις και τις κινήσεις που κάνουμε ανοδικά δημιουργούμε καλή κυκλοφορία στο αίμα ώστε να διώξουμε τις τοξίνες από τα αγγεία.

Πριν, όμως, τις διώξουμε τελείως τις ανεβάζουμε προς την επιφάνεια της επιδερμίδας. Γι’αυτό και όσο κάνουμε μασάζ θα υπάρξει μια μικρή περίοδος που θα δούμε την κυτταρίτιδά μας να γίνεται εντονότερη. Δεν πρέπει να το φοβηθούμε! Αυτό συμβαίνει συνήθως μέσα στις 5 πρώτες συνεδρίες

Επαγγελματική θεραπεία σώματος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μειώνει την όψη φλοιού, λειαίνει και σμιλεύει το σώμα.

Το μασάζ περιλαμβάνει:

  • Πήλινγκ με 11 φυτικά οργανικά συστατικά (κόκκοι σταφυλιού, σημύδα, κισσός, πράσινο τσάι, φύκια, κ.α.)
  • Μασάζ με χέρι και βεντούζες σιλικόνης, κάνοντας και λεμφική παροχέτευση. Λάδι με αμυγδαλέλαιο, σημύδα, κισσό, αιθέρια έλαια κανέλας, δεντρολίβανο, γκέιπφρουτ
  • Δουλεύουμε πόδια - κοιλιά - μέση
  • Κλείνουμε τη θεραπεία μας με ένα ελαφρύ θερμαντικό gel που δημιουργεί υπεραιμία

θεραπεια κυτταριτιδασ τιμη 

Μασάζ κυτταρίτιδας - 45'
€25
Πήλινγκ, μασάζ, κρέμα
Θαλασσοθεραπεία- 75'
€40
Πήλινγκ, μασάζ, κρέμα, μάσκα φυκιών, ορός
Κλείσε ραντεβού

Αναβάθμισε την περιποίηση της επιδερμίδας σου

Botanical Sculpt Kit – Slimming Program

Sculpt Scrub

Φυσικούς κόκκους σταφυλιού, φυτικά έλαια σημύδας, κισσού, πράσινου τσαγιού φυκιών,  βιταμίνη Ε, κερί από μούρο, κερί από ηλίανθο και  αιθέρια έλαια ζεντόρι, ginger και γαρύφαλλο που  λειτουργεί ενισχυτικά την καταπολέμηση του τοπικού  λίπους και κυτταρίτιδας απομακρύνοντας τα νεκρά  κύτταρα και ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία. 

Sculpt Cream

Φυτικά έλαια σημύδας, κισσού, πράσινου τσαγιού, φυκιών, ζέντορι, ginger, γαρύφαλλο, ηλίανθος, καστορέλαιο τα οποία δρουν κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Σμιλεύει ορατά τη σιλουέτα, βοηθά στη καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, αποσυμφορίζει από κατακρατήσεις και λειαίνει τη επιδερμίδα. 

Κάνε το δικό σου