×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

αδυνατισμα

λιποδιάλυση - χάσιμο πόντων

Το αδυνάτισμα και το χάσιμο πόντων είναι μία κατάσταση, η οποία δε θα έπρεπε να μας απασχολεί μόνο το καλοκαίρι.

Για να διατηρείς το σώμα σου σε μία καλή κατάσταση, με την οποία εσύ να είσαι ευχαριστημένη, θα πρέπει να το φροντίζεις όλο το χρόνο με σωστή διατροφή, γυμναστική και τις αισθητικές θεραπείες.

Η αγωγή Bodyshock είναι η απόλυτη Θεραπεία σώματος από τη mesoestetic® για άμεσα αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας bodyshock, o επαγγελματίας δημιουργεί ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που είναι 100% προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενή (λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα, επιδερμική σύσφιξη).

Σε συνδυασμό με τα προϊόντα, το μασάζ εξασφαλίζουν αποτελεσματικότερη θεραπεία, αφού επιτυγχάνουν τη διείσδυση των δραστικών ουσιών μέσω της επιδερμίδας για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

αδυνάτισμα
bodyshock

Αγωγή αδυνατίσματος - λιποδιάλυσης - κυτταρίτιδας

Σημαντικό είναι ότι δε χρειάζεται να κάνετε μπάνιο με την ολοκλήρωση της θεραπείας. Έτσι, όλα τα ενεργά συστατικά μένουν και απορροφούνται από το δέρμα σας.

Σημαντικό είναι ότι δε χρειάζεται να κάνετε μπάνιο με την ολοκλήρωση της θεραπείας. Έτσι, όλα τα ενεργά συστατικά μένουν και απορροφούνται από το δέρμα σας.

Τα προϊόντα bodyshock δρουν αποτελεσματικά σε:

  • Κοιλιά και “ψωμάκια”: απώλεια της σφριγηλότητας των ιστών και συσσώρευση τοπικού λίπους τόσο στην εμπρόσθια όσο και στην πλευρική περιοχή
  • Γλουτοί: απώλεια σφριγηλότητας και σημάδια χαλάρωσης
  • Πόδια: επιρρεπή στην κατακράτηση υγρών και στη δημιουργία λιπωδους ιστού με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αποκτά την όψη του φλοιού πορτοκαλιού
  • Χέρια: απώλεια σφριγηλότητας που προκαλεί χαλάρωση ιστού

Τρία διαφορετικά boosters για όλες τις ανάγκες του δέρματος 

  • bodyshock firmactive booster - Συμπύκνωμα με συσφιγκτική δράση. Προάγει την αναγέννηση του δέρματος αποκαθιστώντας την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του. 

  • bodyshock drainactive booster - Συμπύκνωμα με αποστραγγιστική, αγγείο-τονωτική και αποσυμφορητική δράση 

  • bodyshock lipactive booster - Συμπύκνωμα με λιπολυτική δράση. Μειώνει τον όγκο και απαλύνει εμφανώς στο δέρμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 


αδυνατισμα - χασιμο ποντων τιμη 

Αγωγή αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας, επιδερμικής χαλάρωσης- 60'
€40
Κλείσε ραντεβού

Αναβάθμισε την περιποίηση της επιδερμίδας σου

Botanical sculpt cream, Slimming Program

Θερμαντική κρέμα σώματος

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με 94,4 % φυσικά συστατικά. Ιδανική για τη περιποίηση της επιδερμίδας κατά της κυτταρίτιδας με 9 φυσικά οργανικά συστατικά.

Με πιστοποιημένα υψηλής ποιότητας συστατικά, 100% φυσικά αρώματα

Η θερμαντική κρέμα σώματος botanical sculpt cream είναι κατάλληλη για χρήση μόνο στις επίμαχες περιοχές όπως μηροί, γλουτοί, γοφοί. Να μη χρησιμοποιηθεί σε ευρυαγγείες και φλεβίτη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. 

Κάνε το δικό σου