×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ευαισθητα δερματα - ευρυαγγειεσ

Sensitive skin

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από αλλεργικές αντιδράσεις όπως κνησμό, έκζεμα, ευαισθησία και ερυθρότητα. Ένα τέτοιο ευαίσθητο και απαιτητικό δέρμα χρειάζεται και την ανάλογη προσοχή και θεραπεία.

Είναι σημαντικό σε μια τέτοια αγωγή να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματός μας και να το βοηθήσουμε να βρει την ισορροπία του. 

Οι κατάλληλες αγωγές από την αισθητικό σας, αλλά και η χρήση των απαραίτητων καλλυντικών προϊόντων στο σπίτι θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε το δέρμα σας. Συμπληρωματικά, η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μετά από συνεχή έκθεση σε έντονη ζέση, έντονο κρύο ή περιβάλλον κλιματισμού.

ευαίσθητα-δέρματα
252_professional_sensitive_skinbalancepeeloffmask
Zen_treatment_SILK_COCOONS

Θεραπεία προσώπου για ευαίσθητα δέρματα με κουκούλια μεταξοσκώληκα

Τα κουκούλια μεταξοσκώληκα κάνουν μια καταπληκτικά ήπια απολέπιση στο δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Η πρωτεΐνη Sericin που έχουν τα κουκούλια μεταξοσκώληκα, διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και είναι υπεύθυνη για την λάμψη του δέρματος, την ελαστικότητα και την σφριγηλότατα του. Επίσης λειτουργεί σαν κόλλα και ενώνει τις ίνες κολλαγόνου δίνοντας μια πιο σφριγηλή όψη στο δέρμα. Ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθάει στην επούλωση των ουλών που άφησε πίσω της η ακμή, αλλά και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος με ορατή βελτίωση στο χρωματισμό.

Η θεραπεία μας γίνεται με οργανικά προϊόντα, υποαλλεργικά, χωρίς parabens και περιλαμβάνεται ειδικό μασάζ τεσσάρων δαχτύλων με φυσικά κουκούλια μεταξοσκώληκα. Ενδεικτικά τα κυριότερα ενεργά συστατικά της αγωγής μας είναι: έλαια από σπόρους ρυζιού, βλαστοκύτταρα από ρόδι, εκχύλισμα από άνθη λωτού

Η θεραπεία με κουκούλια μεταξοσκώληκα είναι ιδανική για 

  • Για όλα τα δέρματα και όλες τις ηλικίες
  • Όσους δεν θέλουν τίποτα χημικό στο δέρμα τους
  • Όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και κάνουν εύκολα κοκκινίλες ή έχουν φωτοευαισθησία
  • Όσους έχουν ροδόχρου ακμή και δεν έχουν βρει λύση
  • Όλα τα δέρματα μετά από χημειοθεραπεία γιατί το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο

δυναμωστε την αμυνα του δερματο σασ - υγιεσ μικροβιωμα

Γιατί Sensitive line

Κατάλληλο για vegan

 

Όχι δοκιμές σε ζώα


Paraben free

 

Ποιότητα


Ευαίσθητα δέρματα - Ευρυαγγείες, αλλεργικά δέρματα

Sensitive θεραπεία
€40
Θεραπεία για ευρυαγγείες
€40
Οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο εμφανίζονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και αποτελούν έντονο αισθητικό πρόβλημα για το οποίο αναζητούν λύση. Η θεραπεία στοχεύει στην ενίσχυση τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων της επιδερμίδας και στην αποσυμφόρηση της μικροκυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της εικόνας του δέρματος έως και 70%
Θεραπεία με κουκούλια μεταξοσκώληκα
€45