×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

θεραπειεσ λαιμου

Σύσφιξη και ανόρθωση λαιμού

Εξειδικευμένη αντιγηραντική θεραπεία λαιμού και ντεκολτέ για το ώριμο, γερασμένο, χαλαρό δέρμα με άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, η θερμομάσκα ή μάσκα εκμαγείου είναι από τις πιο δραστικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου με άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και σύσφιξης.

Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην όψη και το περίγραμμα της περιοχής, σε συνδυασμό με τον αντιγηραντικό serum λαιμού με συνένζυμου Q10. 

Επιπλέον, το σκληρό εκμαγείο ακινητοποιεί, διογκώνει και το τονώνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα έχει συσφικτική δράση.

Σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνική μάλαξης που συμπεριλαμβάνουν πιέσεις σε ειδικά σημεία ρεφλεξολογίας και βελονισμού, δονήσεις, κλασικές μαλάξεις, διατάσεις και χειρισμούς των οστών που βοηθούν το πρόσωπο να επανακτήσει το φυσικό του σχήμα. 

 

Global-Meso-Decolte

Microneedling - Μεσοθεραπεία λαιμού, ντεκολτέ

H υπερσύγχρονη τεχνολογία micro-pen-needling οδηγεί και εγχέει πολύ σημαντικές ενεργές ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί που κανένα σκεύασμα δεν μπορεί να διεισδύσει. Χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα.

Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και επιτυγχάνει διείσδυση βιοδραστικών ουσιών και ενεργοποίηση της ενδογενούς παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ο ελάχιστος μικροτραυματισμός της επιδερμίδας και του χορίου, κάτι που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

Το Global Meso Decoltè είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για την απόκτηση σταθερής και υγιούς επιδερμίδας. Μειώνει τις ρυτίδες και διεγείρει τη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του λαιμού - ντεκολτέ.

 

  • Πρόληψη και θεραπεία αντιγήρανσης
  • Ενισχύει το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ
  • Μειώνει το μήκος και το βάθος των ρυτίδων
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Βαθιά ενυδάτωση και αντιοξείδωση

θεραπειΕσ λαιμου τιμη 

Θεραπεία λαιμού
€35
Μεσοθεραπεία λαιμού - ντεκολτέ
€40
Κλείσε ραντεβού