×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

BB-Cream2-3300x800_2048x2048

Μία bb cream (Beauty Balm), ενώνει τη φροντίδα και την προστασία και δίνει στο δέρμα λαμπερότερο τόνο και υγιή όψη. Οι κρέμες με χρώμα είναι ιδανικές για κάλυψη δυσχρωμιών και σημαδιών προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση, θρέψη, ρύθμιση των εκκρίσεων, βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας και UV προστασία.

Παράλληλα, βελτιώνουν, καλύπτουν λεπτές γραμμές, ρυτίδες και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και την φωτογήρανση. Για μία επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και με νεανική εμφάνιση, επιλέξτε την δική σας BB cream, από την γκάμα της ALEX COSMETIC.

Πρόκειται για ένα καλλυντικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας, όπου η τέχνη έγκειται στον αρμονικό συνδυασμό ενός μεγάλου αριθμού συστατικών υψηλής ποιότητας με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται αντίστοιχος αριθμός θετικών ιδιοτήτων.


BB-Klecks-1152-x-768_752x752

Φυσική εμφάνιση

Η κρεμώδης, πλούσια σύνθεση των Alex Cosmetic BB Creams έχει ως αποτέλεσμα υψηλή, αλλά φυσική κάλυψη. Έτσι, οι κηλίδες και τα σπυράκια μπορούν να κρυφτούν με τον καλύτερο τρόπο και να καταπραϋνει το ερεθισμένο δέρμα.

Πρόσφατα, οι κρέμες BB απολαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα ως βάση μακιγιάζ ή αντικατάσταση μακιγιάζ, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Επίσης και οι άνδρες χρησιμοποιούν την BB Cream τοπικά, για παράδειγμα σε ερεθισμούς μετά το ξύρισμα

Ισχυρή προστασία χωρίς χημικά φίλτρα

Oι Alex Cosmetic BB Creams προσφέρουν φυσική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιρροές και τις ακραίες κλιματικές συνθήκες, χωρίς χημικά φίλτρα UV. Επίσης καλή προστασία σημαίνει  επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

Εκλεκτά - φυσικά συστατικά, υψηλή ποιότητα

Η Alex Cosmetic χρησιμοποιεί πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας στις κρέμες BB, μερικές από τις οποίες είναι βιολογικές. Τα εξαιρετικά έλαια [π.χ. σόγια, argan, αμύγδαλο, μπρόκολο, ελιά, φύτρο σιταριού, jojoba] παρέχουν υγρασία και κάνουν το δέρμα ελαστικό. Ο ψευδάργυρος και το τιτάνιο προστατεύουν το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η ρεσβερατρόλη και το συνένζυμο Q10 ως αντιοξειδωτικά κατά των αρνητικών περιβαλλοντικών επιδράσεων. Μια ποικιλία από θρεπτικά και θρεπτικά ενεργά συστατικά [κεραμίδιο, βούτυρο καριτέ, βισαβολόλη], φυσικά λευκαντικά και βιταμίνες [A,C&E] συμπληρώνουν την ποικιλία των Alex Cosmetic BB Creams.

54522430_2378338652205964_8513671250021711872_n
BB_Cream

Μείωση ρυτίδων και γραμμών, όχι πια διεσταλμένοι πόροι

Χάρη στη συνοχή τους, οι κρέμες BB μειώνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Οι πόροι ελαχιστοποιούνται ορατά. Τα ενεργά συστατικά που φωτίζουν το δέρμα κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο ομοιόμορφη. Ως αποτέλεσμα ο ανοιχτόχρωμος τόνος του δέρματος και η ομοιόμορφη επιδερμίδα σηματοδοτούν τη νεανικότητα.

BB-Cream-1160-x-600_02b432b3-4032-47d2-bc1c-1fa95626fe07_2048x2048

Βρείτε την κατάλληλη BB Cream για τον τύπο δέρματος σας

BB Cream [Nude, Medium, Dark]

Το ειδικό προϊόν για ακάθαρτο και ερεθισμένο δέρμα, προβληματικό δέρμα και μεικτό δέρμα. Αυτή η BB Cream ομαλοποιεί τις λειτουργίες του δέρματος και καλύπτει σταθερά ερυθρότητα και σπυράκια. Ειδικά τα λιπαρά και μικτά δέρματα ενθουσιάζονται με το ματ αποτέλεσμα. Αναμείξτε 2 αποχρώσεις για να ταιριάζει 100% με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

1136-x-544-BB-Kleckse_752x752

Anti-Ager Beauty Balms

Royal BB Cream

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αναπλαστικό και ενυδατικό. Ρυθμίζει τον τόνο του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Παρέχει προστασία από τον ήλιο και τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Η εναλλακτική του μακιγιάζ με αντιγηραντική δράση

Imperial BB Cream

Η τελευταία κρέμα BB της εταιρείας μας με επιλεγμένα λάδια και το power pack ρεσβερατρόλη και συνένζυμο Q10. Χρώμα με βάση την BB Cream [Medium Tone]. Η Imperial BB Cream εντυπωσιάζει με τη λεπτή συνοχή της για βελούδινη απαλή επιδερμίδα και ομοιόμορφη επιδερμίδα!

Συμβουλές εφαρμογής BB Cream

Χάρη στην πλούσια υφή και σύνθεση της bb cream, χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα. Απλώστε την με ταμποναριστές κινήσεις. Εάν θέλετε, μπορείτε απλώς να αναμίξετε 2 κρέμες BB για να ταιριάξετε βέλτιστα τον τόνο του δέρματός σας. Το εφέ layering προσφέρει πρόσθετη προστασία για το δέρμα σας, απλά εφαρμόστε λίγο περισσότερο σε μία περιοχή. Για βέλτιστη φροντίδα, συνιστούμε την εφαρμογή ορού ή κρέμας εκ των προτέρων.

Στις γυναίκες αρέσει να χρησιμοποιούν τις κρέμες BB ως βάση μακιγιάζ ή ως υποκατάστατο του μακιγιάζ. Στους άντρες αρέσει να εφαρμόζουν τοπικά την BB Cream για να καλύπτουν τα σπυράκια ή τον ερεθισμό από το ξυράφι. Ακόμα μπορείτε να εφαρμόσετε τη BB Cream για να σας καταπραϋνει το ερεθισμένο δέρμα.


Μη ξεχνάτε ότι η bb cream είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τη σωστή φροντίδα του δέρματος μετά από το Corrective peel. Καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και το προστατεύει.