×

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

επαγγελματικό μακιγιαζ - make up

artist in make up

Σκοπός μου είναι το μακιγιάζ να εκφράζει τη προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, να αναδεικνύει τη μοναδικότητά της και να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Όταν συμπληρώνει τη φυσική ομορφιά, τότε το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό.

Ο make up artist είναι ο αρχιτέκτονας της δομής του προσώπου που με το φως και τη σκιά οδηγεί τα σχήματα και τους όγκους στο ιδεατό. 

Ωστόσο, ένα επαγγελματίες make up artist είναι απαραίτητος αν θέλουμε μία προσεγμένη εμφάνιση σε σημαντικές και επίσημες περιστάσεις όπως μακιγιάζ κουμπάρας, μακιγιάζ νονάς, μία σημαντική βραδινή έξοδο, κάλεσμα σε εταιρική εκδήλωση ή gala, κάλεσμα σε γάμο ή βάπτιση, μακιγιάζ ορκωμοσίας  ή σε οποιαδήποτε περίσταση επιθυμείτε να είστε λαμπερή.

817C1566-1200px
anti-aging-makeup

Μακιγιαζ ωριμησ ηλικιασ

Σε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ ώριμης ηλικίας σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου, αποκαλύπτοντας την ομορφιά της κάθε γυναίκας και να κρύψουμε ότι εμποδίζει να την δούμε

Σημαντικό βήμα είναι η σωστή προετοιμασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Για αυτό το λόγο ως αισθητικός δίνω ιδιαίτερη σημασία στο skin care.

lifting make up.png

Επαγγελματικό μακιγιάζ τιμή

Luxury make up
€35
Luxury Lifting anti-age makeup
€35
Luxury Colour Makeup
€35
Χρησιμοποιούμε χρώματα διαφορετικού βάθους και φωτεινότητας. Χρώματα αντίθετα αλλά και συμπληρωματικά

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για τη παροχή στο χώρο μας στο Νέο Ψυχικό. 

Για Κυριακές και αργίες η τιμή διαμορφώνεται στα 40€ για τη παροχή στο Νέο Ψυχικό

Υπάρχει η δυνατότητα να έρθω στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή (απόσταση)